Kruisbogen komen naar Fortnite: Battle Royale tijdens Valentijnsdag-event | Gamer.nl

Kruisbogen komen naar Fortnite: Battle Royale tijdens Valentijnsdag-event | Gamer.nl

Details over het Valentijnsdag-evenement in Fortnite: Battle Royale zijn bekendgemaakt.

Het evenement brengt een nieuw wapen naar Fortnite: Battle Royale, namelijk de kruisboog. Dit wapen is goud met roze en heeft een vizier. Tevens is het kruisboog stiller dan de meeste wapens. De pijlen die worden gebruikt zijn een type ammo dat niet op kan gaan. Deze wapens kunnen op de grond of in schatkisten gevonden worden en een rare of epic zeldzaamheid hebben.

Ook worden er nieuwe skins van een Cupido-standbeeld en een teddybeer-pak toegevoegd. Save the World-spelers krijgen ook nieuwe mi ies in dit thema. Verder worden meerdere algemene fixes doorgevoerd.

Onder andere zijn er aanpa ingen gemaakt aan de tijdelijke gamemodus Shooting Test #1. Vanaf heden kan deze alleen nog maar in Solo-modus gespeeld worden, zonder andere spelers. Ook zijn er in de Shooting Test wat zakeen veranderd voor shotguns en scoped a ault rifles. Verder zijn er bugs opgelost die er onder andere voor zorgden dat spelers van daken af gleden of ervoor zorgden dat voorwerpen in de winkels verdwenen. Tenslotte is het harde en hoge geluid van Chomp Jr's pikhouweel aangepast. Ga voor alle details naar de Fortnite-website.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou