Destruction All-Stars wordt mogelijk free-to-play

Destruction All-Stars wordt mogelijk free-to-play

Recente aanpassingen aan Destruction All-Stars hinten mogelijk naar een free-to-play-model voor de game.

Dat blijkt uit aanpassingen aan de code van de game, zo merkt een Reddit-gebruiker op. Verschillende benamingen van uitdagingen zijn namelijk voorzien van de letters 'FTP', wat erop kan duiden dat de game binnenkort gratis wordt aangeboden.

Een half jaar na verschijning van de autogevechtsgame voegde ontwikkelaar Lucid Games bots toe aan online wedstrijden om 'genoeg spelers voor ieder potje te waarborgen'. Dat zou mogelijk duiden op een tegenvallend aantal spelers, zo werd destijds gespeculeerd.

Volgens geruchten zou de ontwikkelaar ook werken aan een nieuwe Twisted Metal-game, maar toch uiteindelijk door Sony van het project af zijn gehaald. De reden daarvoor is onbekend.

Destruction All-Stars verscheen in november 2020 voor PlayStation 5. Leden van PlayStation Plus konden de game kosteloos downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heb hem gratis gehad bij plus maar wat een graf game is dit zeg

0
test

@hulstpower update van gisteren heeft hem wel aardig wat beter gemaakt, maar het is nog altijd een extreem middelmatige game.

0
test

@poklaan denk dat de update weinig veranderd van wat voor game het is en ik vond er geen hol aan. Maar is puur persoonlijk natuurlijk

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ja alleen dan nog erger denk ik, ik vond het een waardeloze game blij dat ue gratis was bij plus geprobeeert en na 1 potje er afgeknalt.

0

Aanbevolen voor jou