Nieuws

Destroy All Humans! 2 - Reprobed komt in augustus, spin-off vandaag uit

Destroy All Humans! Clone Carnage is gratis wanneer men Destroy All Humans! 2 - Reprobed reserveert

Geschreven door Michel Musters op
Destroy All Humans! 2 - Reprobed verschijnt op 30 augustus. Vandaag is echter al wel de multiplayer-spin-off Destroy All Humans! Clone Carnage verkrijgbaar.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed werd vorig jaar al aangekondigd. De game wordt helemaal opnieuw ontwikkeld in Unreal Engine 4 door Black Forest Games, dat in 2020 ook een remake van het oorspronkelijke Destroy All Humans! leverde.

In het vervolg, dat in 2006 voor PlayStation 2 en Xbox verscheen, moeten spelers het buitenaardse wezen Crypto weer helpen. Nadat zijn moederschip is neergehaald door de KGB reist hij door de Verenigde Staten, de Sovjet-Unie, Japan en zelfs naar de maan. De game heeft daarnaast een coöperatieve modus voor twee spelers met splitscreen.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed verschijnt op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S en gaat 39,99 euro kosten. Er komt echter ook een Dressed to Skill-editie beschikbaar waarmee mensen op release toegang krijgen tot een skinpakket en in het vierde kwartaal van het jaar tot een nieuwe missie genaamd Challenge Accepted.

Iedereen die de game reserveert, ontvangt nu al gratis de vandaag uitgekomen spin-off Destroy All Humans! Clone Carnage. Hieronder valt meer te lezen over die game.

Destroy All Humans! Clone Carnage is een stand-alone multiplayer-spin-off van Destroy All Humans! en is voor 12,99 euro beschikbaar op Steam, PlayStation 4 en Xbox One (en current gen-consoles via backward compatibility). Men kan de gam ook gratis ontvangen door Destroy All Humans! 2 - Reprobed alvast te reserveren. Het spel is net als de andere Destroy All Humans!-games ontwikkeld door Black Forest Games.

In Clone Carnage moeten spelers in zes verschillende maps chaos creëren en het opnemen tegen drie andere spelers. Ook kan er met een andere speler in splitscreen gespeeld worden. Er zijn vier modi: Rampage, Armageddon, Race en Abduction. Alle skins uit Destroy All Humans! zitten in deze game. Hieronder is de trailer te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix-producent Shinji Hashimoto met pensioen gegaan Morgen verschijnt er een nieuwe Pokémon Scarlet en Violet-trailer
2

Reacties op: Destroy All Humans! 2 - Reprobed komt in augustus, spin-off vandaag uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 31 mei 2022 16:44
  Heb me prima vermaakt met de eerste remake dus de tweede komt er ook gewoon!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Tad

  • 1 juni 2022 09:54
  De titel heeft toch echt een komma nodig

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.