Destiny: The Collection opgedoken op Amazon | Gamer.nl

Destiny: The Collection opgedoken op Amazon | Gamer.nl

Bungie brengt mogelijk een bundel van Destiny uit voor PlayStation 4 en Xbox One genaamd Destiny: The Collection. Een melding van de bundel verscheen tijdelijk op href="https://www.amazon.de/gp/search?tag=vg247-m-de-21&keywords=Destiny+The+Collection">Amazon</a>.<br></p>

Inmiddels is de collectie niet meer te vinden op de webshop. De releasedatum van Destiny: The Collection stond genoteerd voor 18 augustus, ongeveer een maand verwijderd van de release van de Rise of Iron-dlc in september. De inhoud van de bundel werd niet onthuld, maar de kans is groot dat het gaat om de game inclusief alle dlc tot aan Rise of Iron. Bungie bracht vorig jaar al een Legendary Edition uit, tegelijkertijd met de lancering van de uitbreiding The Taken King.

Volgens Amazon verschijnt de bundel voor PlayStation 4 en Xbox One. Een pc-versie van Destiny: The Collection is niet genoemd.

Wellicht wordt een aankondiging gedaan tijdens de aankomende Gamescom. Deze vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 augustus in Keulen.

Destiny
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou