Destiny meest gepre-orderde nieuwe ip aller tijden | Gamer.nl

Destiny meest gepre-orderde nieuwe ip aller tijden | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens Hirshberg is de game het meest voorbesteld op de PlayStation 4 en is het nu al de meest voorbestelde titel ooit.  Destiny verschijnt over vier weken en traditioneel gezien worden er in de laatste week voor release nog veel pre-orders geplaatst door consumenten. Eerder doken al berichten op dat sommige pre-orders geannuleerd werden van klanten, omdat specifieke edities niet meer te leveren waren. 

Tijdens de persconferentie werd ook bekendgemaakt dat de eerste uitbreiding voor Destiny, The Dark Below, in december verschijnt.

Eerder dit jaar meldde Ubisoft nog dat Watch Dogs voor hun de best voorbestelde nieuwe titel aller tijden was.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou