'Destiny krijgt in maart Inferno-modi voor Crucible' | Gamer.nl

'Destiny krijgt in maart Inferno-modi voor Crucible' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In de Inferno-modus hebben spelers geen radar waar tegenstanders op te zien zijn. Ook ligt de nadruk op het uitschakelen van andere spelers, hoewel de bonus voor kills wanneer spelers een punt behouden wel blijft. De Reddit-gebruiker toont een aantal screenshots waarin drie Inferno-modi te zien zijn: Inferno Control, Inferno Clash en Inferno Salvage.

Volgens de Reddit-gebruiker komt Inferno Control op 3 maart uit en volgt Inferno Clash op 31 maart, maar de gebruiker heeft geen datum voor Inferno Salvage. Eerder lekte de gebruiker de releasedatum van de aankomende dlc House of Wolves, hoewel Bungie alleen aangaf dat de dlc in het tweede kwartaal van 2015 uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou