Destiny heeft vier hoofdlocaties | Gamer.nl

Destiny heeft vier hoofdlocaties | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Elke planeet heeft één locatie. Zo heeft de aarde 'Old Ru ia'. Spelers konden die locatie afgelopen week verkennen in de bèta van de game. Locaties buiten de melkwegstelsel zitten er niet in: "We hebben alles onthuld dat je in de eerste versie van de game kunt verkennen." Wat er met 'de eerste versie' bedoeld wordt, is nieet duidelijk.

Fans hebben op internet hun teleurstelling geuit over het beperkte aanbod van locaties in Destiny, maar community manager Eric 'Urk' Osborne stelt hen gerust op het NeoGAF-forum: "Destiny is behoorlijk groot. Het is verreweg de grootste game die we hebben gemaakt en we staan bekend om het maken van games die je maanden, jaren en zelfs decennia kunt spelen als je fanatiek bent."

Bungie is van plan spelers maanden na release geboeid te houden met "coole activiteiten" die nog niet zijn getoond. Mogelijk gaat het om downloadbare content. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou