'Destiny-dlc House of Wolves komt 19 mei uit' | Gamer.nl

'Destiny-dlc House of Wolves komt 19 mei uit' | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De Japanse Reddit-gebruiker laat enkele afbeeldingen zien als bewijs van zijn vondst. Hij kreeg alleen toegang tot de uitrusting van de dlc en een klein deel van het verhaal. Na het analyseren van House of Wolves kwam hij er achter dat de releasedatum van de dlc 19 mei is, maar de gebruiker verwacht dat Bungie begin maart met patch 1.0.9 komt. Deze zou alvast een deel van het verhaal van House of Wolves bevatten.

In dezelfde Reddit-thread waarschuwt een Bungie-ontwikkelaar dat de inhoud van de dlc nog niet vaststaat. Veel van de statistieken en ook het uiterlijk van de wapens zijn volgens de ontwikkelaar maanden oud en kunnen nog veranderd worden. Ook is veel van de uitrusting tijdelijke plaatshouder van de echte inhoud die nog moet komen.

House of Wolves is Destiny's tweede dlc-pakket, eerder kwam The Dark Below al uit. Details over deze dlc lekten ook al voor de release uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou