Destiny 2 verschijnt op next-gen consoles

Destiny 2 verschijnt op next-gen consoles

Destiny 2 komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X, zo heeft ontwikkelaar Bungie bevestigd.

Tijdens de Inside Xbox-stream gisteren toonde Microsoft een lijst met ontwikkelaars die aan Xbox Series X-games werken. Bungie reageerde op deze lijst met een tweet: "Destiny 2 komt naar next-gen platforms! Meer details volgen."

Hoewel de reactie op een tweet van Microsoft is, stelt Bungie expliciet dat het spel naar meerdere next-gen platforms komt - oftewel ook de PlayStation 5. Het is nog niet bekend of cross-save toegevoegd wordt aan de game zodat spelers hun progressie voort kunnen zetten, maar dat lijkt waarschijnlijk.

Vorig jaar besloten Bungie en uitgever Activision Blizzard hun samenwerking te stoppen. Bungie is nu eigenaar van de Destiny-franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hm, ik had eerder verwacht dat er een nieuwe Destiny zou komen eerlijk gezegd

0
test

@woutzorz dat is toch zo. deeltje 2. Of mis ik iets?

0
test

@Fordon_Greeman Deeltje 2 is al een aantal jaar uit. Een deel 3 zou logischer zijn

0

Speelt iemand dit uberhaupt nog? ik heb het even gespeeld toen het gratis was, het was vermakkelijk maar het hield me niet lang vast. Destiny 3 zal meer van de zelfde meuk zijn dus die ga ik niet proberen tenzij ze echt iets vernieuwend doen, daar reken ik niet op.

0
test

@Shinjite Natuurlijk spelen mensen dit nog... Als ik naar steamcharts kijk zit dit rond de 50.000 á 60.000 spelers per dag met een peak van 100k. Game staat ook momenteel op nr.10 op steam van actieve spelers. ( [URL]https://steamcharts.com/[/URL]) Dat vind ik erg knap van een game uit 2018. En dat is alleen PC, Consoles niet meegerekend. [url]https://steamcharts.com/app/1085660[/url]

0
test

@Shinjite De game is nu altijd gratis. Alleen de laatste expansion moet je kopen, Maar de main game en alle expansions tot aan de laatste zijn gratis, en dat blijven ze ook.

0

Aanbevolen voor jou