Nieuws
Destiny 2

Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen verschijnt op 22 februari 2022

In 2024 verschijnt The Final Shape

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 22 februari 2022 is de nieuwe Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen verkrijgbaar.

Bungie kondigde dat aan tijdens een livestream gisteravond. Zoals de teaser al weggaf nemen spelers het op tegen Savathûn in de Throne World. Spelers doen onder andere het paleis en een moeras aan.

Daarnaast wordt er een nieuw wapentype aan de game toegevoegd in de vorm van de Glaive. Daarmee kunnen krachtige mêleecombo's worden gemaakt, alsmede aanvallen van afstanden. Er kunnen ook wapens gecraft worden met unieke mods, shaders en statistieken. Eerste exemplaren van wapens moeten zelfs gecraft worden.

Bungie toonde verder een trailer van het nieuwe seizoen, Season of the Lost, dat deze week is begonnen en de komende maanden blijft voortduren. Diverse personages keren terug, zoals Awoken-koningin Mara Sov. Een van de grootste veranderingen van seizoen 15 is een nieuw reputatiesysteem. De systemen van Lord Shaxx, The Drifter en Commander Zavala worden hernoemd naar Crucible-, Gambit- en Vanguard-ranken. Infamy- en Valor-ranken worden gestopt, maar blijft wel bestaan. Ook Vanguard-tokens worden voortaan niet meer gebruikt.

In december wordt een evenement voor het dertigjarige bestaan van de ontwikkelaar gehouden in de game. Hierin zit onder andere een nieuwe kerker in de lootcave, alsmede items uit het verleden van Bungie. Ook het Gjallarhorn-wapen keert terug. Bungie heef daarnaast de Destiny 2 'Bungie 30th Anniversary Pack' aangekondigd. Hier zit de nieuwe kerker, de Exotic raketlanceerder, nieuwe wapens, armor en meer in. Het pakket lanceert op 7 december.

Zoals eerder bekendgemaakt volgt in 2023 de Lightfall-uitbreiding, maar nu heeft Bungie laten weten dat in 2024 de volgende uitbreiding The Final Shape uitkomt. Het zal niet het einde van het Destiny-universum betekenen, maar wel het einde van het huidige verhaal. Het is niet duidelijk of daarna de ondersteuning en komst van nieuwe uitbreidingen voor Destiny 2 ophouden.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Grand Unifier Raker in Guardians of the Galaxy Mionix onthult deze week een terugkeer in randapparatuur
1

Reacties op: Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen verschijnt op 22 februari 2022

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    RIOdeMIO

    • 25 augustus 2021 09:58
    Zag er goed uit heb er wel weer zin in !

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.