Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen uitgesteld naar 2022

Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen uitgesteld naar 2022

De volgende grote uitbreiding voor Destiny 2, The Witch Queen, is uitgesteld naar 2022.

Dat laat ontwikkelaar Bungie weten in een nieuwe blogpost dat het gisteravond online plaatste. The Witch Queen werd vorige zomer aangekondigd en had eigenlijk dit jaar uit moeten komen.

"Terwijl we de productie van The Witch Queen opschaalden, maakten we de moeilijke maar belangrijke beslissing om het uit te stellen naar begin 2022. We realiseerden ons dat we ook een nog niet eerder aangekondigd hoofdstuk na Lightfall moeten lanceren om onze eerste saga van Destiny af te ronden." Een belangrijk onderdeel van de keuze is volgens Bungie "de gezondheid van ons ontwikkelteam". 

In de rest van de blog benadrukt Bungie dat het bedrijf dit jaar van Destiny 2 de definitieve actie-mmo wil maken, en dat het daarom elementen als wapens en armor moet blijven toevoegen om de ervaring spannend te houden. Ook het toevoegen van cross-play is een belangrijk element.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heeft daar niks mee te maken is gewoon puur omdat de next gen nog niet goed te krijgen is, hun willen sws zo snel mogelijk x1 en PS4 laten vallen gezien destiny daar niet zijn volle potentie op haalt. Laad tijden zijn echt een wereld van verschil!

0

Aanbevolen voor jou