Nieuws

Destiny 2 splitst multiplayer tussen casual en competitive

Andere details bekendgemaakt

Geschreven door Michel Musters op
Destiny 2 is de covergame van het nieuwe nummer van Game Informer en het artikel over de game brengt veel nieuwe informatie over aankomende shooter.
De multiplayer van de game wordt bijvoorbeeld opgesplitst in twee lobby's. Quick Play is voor casual modi als Clash en Control, en Competitive Play is voor de nieuwe Countdown-modus en diverse modi waar Bungie nog niets over verteld. Dit moet er voor zorgen dat nieuwelingen en hardcore gamers wat meer gesplitst worden. Destiny 2 krijgt seizoenen, maar hier is nog niet veel over bekend. Zo is niet duidelijk of spelers tijdens seizoenen een rank opbouwen.


De Hunter-klasse krijgt in Destiny 2 een nieuwe subklasse, de Arcstrider. Deze excelleert bovenal in closed combat en de nieuwe dodge-klassevaardigheid. De Arcstrider kan niet 'blinken'. Deze sprong laat spelers korte afstanden teleporteren. In plaats daarvan krijgen spelers een langere melee-afstand na een dodge en gaat de cooldown van vaardigheden sneller bij het sprinten. De subklasse is speelbaar op E3.

Ook duidelijk nu is dat er geen machinegeweren in Destiny 2 zitten. Mensen speculeerden hier eerder al over. Deze wapenklasse verdwijnt omdat er bij Power Weapons nu wapens zitten die met één kogel of slag dodelijk kunnen zijn.

Destiny 2 is vanaf 9 september beschikbaar op PS4 en Xbox One en komt later ook naar pc. Verwacht wordt dat de game vannacht tijdens Sony's persconferentie wordt getoond.

Bron: Game Informer

Dit artikel delen:

Lees meer

Total War: Warhammer 2 verschijnt eind september Analyse: Bethesda’s E3-persconferentie
2

Reacties op: Destiny 2 splitst multiplayer tussen casual en competitive

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ksmai

  • 12 juni 2017 17:56
  Wat een focus op multi-pvp. Ik hoop dat er pve een hoop te doen is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 12 juni 2017 19:41
  Het is overigens "close combat" niet closed combat

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.