Nieuws

Destiny 2 mogelijk naar pc

Veel nieuwe geruchten uitgelekt

Geschreven door Peter Paardekooper op

Er zijn verschillende geruchten opgedoken over Destiny 2, waaronder dat het vervolg naar pc zou komen.

Dat meldden verschillende bronnen op NeoGAF. Een vaste gebruiker daar deelde de informatie, die hij van een betrouwbare bron vanuit Activision zegt te hebben. Vervolgens bevestigde de websiteKotaku de geruchten.

De eerste Destiny is nooit uitgekomen op pc. Nu de Xbox 360 en PlayStation 3 niet meer worden ondersteund, is er mogelijk meer mankracht beschikbaar om ook een pc-versie van het vervolg te maken.

Verder zou Destiny 2 de game flink op de schop nemen om er een totaal nieuwe game van te maken, in plaats van een update van het origineel. Een hub-gebied, zoals The Tower in deel 1, zou niet meer in het vervolg zitten. Wel zou Bungie de mogelijkheid toe voegen voor spelers om overal in de spelwereld contact te maken met andere spelers, vergelijkbaar met mmo's. Er zouden daarbij meer steden in de game zitten en Bungie zou zijn best doen om de spelwereld meer levend aan te laten voelen.

Daarnaast weten enkele bronnen te melden dat andere studio's als High Moon en Vicarious Visions gevraagd zijn om mee te helpen aan de ontwikkeling van Destiny 2. Tot slot zou de manier waarop het verhaal verteld wordt ook helemaal omgegooid worden, met meer focus op de Cabal en Saturn. Destiny 2 zou 'personages' uit deel 1 laten vallen, al is het niet duidelijk of het gaat om personages van spelers of om belangrijke npc's.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: World at War nu backwards compatible op Xbox One Update: Destiny
4

Reacties op: Destiny 2 mogelijk naar pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Vovelic

  • 28 september 2016 10:21
  Oh ik ben heel erg benieuwd! Sinds rise of iron uit is speel ik Destiny bijna iedere avond wel een uurtje en een deel 2 zou ik hoogstwaarschijnlijk gelijk op release halen.

  Van mij mag deel 2 inderdaad groter worden en meer echt MMO-achtig. Ik wil nog steeds een soort Skryim in space, oftewel dat je rondloopt en overal quests kunt oppikken en dungeons in kunt gaan.

  Oh ja en misschien een iets beter vertelt verhaal en langere story lines.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • XtraLinkUK

  • 28 september 2016 10:34
  Niet zo gek en erg mooi als dit zou gebeuren. Een mooie aanvulling op bestaande sci-fi games. Hopelijk weten ze de content boeiend te maken voor langere tijd. Een lange bewandeling naar de eind game, met veel interessante quests met uiteraard boeiende verhaallijnen en personages. Bring it on.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • unipro81

  • 28 september 2016 11:00
  Kom maar op! Heerlijk toch…een game die een pc publiek verdiend! En ik denk dat daar voor dit type spel ook wel een grote markt is om aan te boren…

  Qua hub's snap ik het wel…weet niets van WoW, maar zolang ik mijn eigen clanmaten maar goed kan vinden en we goed samen kunnen spelen ben ik happy!

  Wat ik vooral mee wil nemen als gebruiker is mijn grimoire score, emblems en shaders. Wij spelers van het eerste uur willen daar gewoon iets van kunnen laten zien zeg maar…beetje stoer doen met shit die je niets sterker maakt, maar toch respect afdwingt (zoals een Scarab emblem)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • yuck0

  • 28 september 2016 13:17
  Hier zou ik héél erg blij mee zijn. De game die ik erg graag had willen spelen nog. Bij een maatje weleens gespeeld, man wat soepel allemaal. En met erg leuke raids, dungeons en PvP.
  Hier heb je tenminste nog wat te doen als je gear bij elkaar gegrind hebt, ipv nog meer grinden omdat dat het enige is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.