Destiny 2 mogelijk naar pc | Gamer.nl

Destiny 2 mogelijk naar pc | Gamer.nl

Er zijn verschillende geruchten opgedoken over Destiny 2, waaronder dat het vervolg naar pc zou komen.

Dat meldden verschillende bronnen op NeoGAF. Een vaste gebruiker daar deelde de informatie, die hij van een betrouwbare bron vanuit Activision zegt te hebben. Vervolgens bevestigde de websiteKotaku de geruchten.

De eerste Destiny is nooit uitgekomen op pc. Nu de Xbox 360 en PlayStation 3 niet meer worden ondersteund, is er mogelijk meer mankracht beschikbaar om ook een pc-versie van het vervolg te maken.

Verder zou Destiny 2 de game flink op de schop nemen om er een totaal nieuwe game van te maken, in plaats van een update van het origineel. Een hub-gebied, zoals The Tower in deel 1, zou niet meer in het vervolg zitten. Wel zou Bungie de mogelijkheid toe voegen voor spelers om overal in de spelwereld contact te maken met andere spelers, vergelijkbaar met mmo's. Er zouden daarbij meer steden in de game zitten en Bungie zou zijn best doen om de spelwereld meer levend aan te laten voelen.

Daarnaast weten enkele bronnen te melden dat andere studio's als High Moon en Vicarious Visions gevraagd zijn om mee te helpen aan de ontwikkeling van Destiny 2. Tot slot zou de manier waarop het verhaal verteld wordt ook helemaal omgegooid worden, met meer focus op de Cabal en Saturn. Destiny 2 zou 'personages' uit deel 1 laten vallen, al is het niet duidelijk of het gaat om personages van spelers of om belangrijke npc's.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou