Nieuws
Destiny 2

Destiny 2 krijgt nieuw soort raid in Curse of Osiris-dlc

Bungie vertelt meer over nieuwe uitbreiding

Geschreven door Lucas May op
Bungie heeft tijdens een livestream veel nieuwe informatie gedeeld over de aankomende Curse of Osiris-uitbreiding voor Destiny 2.

Met Curse of Osiris worden Raid Lairs geïntroduceerd. Deze zorgen voor een kortere ervaring dan normale raids en zijn met zes spelers te spelen. De eerste Raid Lair heet Leviathan, Eater of Worlds en neemt spelers mee naar het enorme schip van Calus. Hoewel Eater of Worlds ontworpen is om korter te zijn, moet de Raid Lair wel moeilijker zijn dan de bestaande raids. Bungie brengt Leviathan, Eater of Worlds uit vlak na de release van de Curse of Osiris-dlc volgende maand.

De uitbreiding voor Destiny 2 bevat nieuwe verhaalmissies, nieuwe gear om te verzamelen en nieuwe planeet om te ontdekken: Mercury. Curse of Osiris draait grotendeels om de Vex, vijandelijke aliens, alsmede de mysterieuze Osiris, "de meest beruchte Guardian uit de geschiedenis van de Vanguard". Spelers moeten naar Mercury reizen om hem te vinden.

Vanaf 5 december kunnen spelers van Destiny 2 aan de slag met Curse of Osiris. Bekijk hieronder de volledige livestream waar meer van het verhaal wordt uitgelegd en gameplay wordt getoond. Ook is hieronder de opening cinematic van de dlc alvast te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Sims 4 (PlayStation 4 en Xbox One) Zes minuten uitleg van Journey-maker over mobiele game Sky
1

Reacties op: Destiny 2 krijgt nieuw soort raid in Curse of Osiris-dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Ruygy

    • 17 november 2017 03:30
    Intereseert me geen raid

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.