Destiny 2 krijgt geen dedicated servers op pc of consoles | Gamer.nl

Destiny 2 krijgt geen dedicated servers op pc of consoles | Gamer.nl

In een href="http://www.pcgamer.com/how-bungie-plans-to-make-destiny-2-on-pc-legit-on-day-one/">interview </a>met PC Gamer heeft David Shaw, projectleider van de pc-versie van Destiny 2, gezegd dat de game geen dedicated servers krijgt op pc of consoles.

Shaw had weinig te zeggen over mogelijke dedicated servers, behalve dat ze niet in de game zullen zitten. Vermoedelijk draait de game op peer-to-peer-servers waarbij er meer kans is op vertraging of lag, vanwege het feit dat data via iedere individuele speler wordt gestuurd.

PC Gamer vroeg daarnaast naar de tick rate, wat de snelheid van de refreshrate van de servers bepaalt. Volgens spelers van het eerste deel was deze laag en zorgde dit voor lag. Hierop had Shaw geen duidelijk antwoord:

"Ik zou zeggen dat we daar vandaag geen goed antwoord op hebben, omdat we het niet over de server-kant van het verhaal willen hebben. Ik kan je vertellen dat we conversaties hebben gehad en dat we proberen te luisteren naar de community en horen wat hun zorgen zijn. We proberen deze in acht te nemen en dit om te zetten in daden."

Destiny 2 verschijnt op 8 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alles over de gameplay-onthulling van vorige week.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou