'Destiny 2 krijgt constante stroom aan nieuwe content' | Gamer.nl

'Destiny 2 krijgt constante stroom aan nieuwe content' | Gamer.nl

Het vervolg op de populaire shooter Destiny moet een constante stroom aan nieuwe content krijgen.

Dat meldt Activision Publishing CEO Eric Hirshberg. Volgens hem was één van de vaak gehoorde kritieken op de eerste Destiny dat er te weinig uitbreidingen voor verschenen. "De ongelooflijke drang naar nieuwe content werd groter dan onze mogelijkheden om dat te leveren. Samen met Bungie hebben we wat wij denken een heel slimme manier bedacht om een constante stroom aan nieuwe content te leveren die onze spelers geboeid houdt en ook het universum in leven houdt en laat groeien."


Hoe Activision dat precies van plan is, werd niet verteld. Hoewel Hirschberg het hier niet direct over Destiny 2 heeft, lijkt het waarschijnlijk dat hij het daar over heeft - en over de aanloop naar de release die mogelijk in de herfst van 2017 plaatsvindt.

"We zijn bezig met wat wij denken dat een geweldig vervolg vervolg op Destiny wordt die in 2017 uitkomt", vervolgt Hirschberg. "Het vervolg is gemaakt om zowel onze fanatieke huidige fans aan te spreken, maar ook een bredere doelgroep te trekken en nieuwe fans en voormalige fans aan te spreken."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou