Design director van nieuwe Perfect Dark vertrekt bij ontwikkelaar

Design director van nieuwe Perfect Dark vertrekt bij ontwikkelaar

Design director Drew Murray vertrekt bij Perfect Dark-ontwikkelaar The Initiative.

Dat laat hij weten via Twitter. Hij geeft niet veel details over waarom hij vertrekt, maar laat wel weten dat zijn leven buiten zijn carrière meer aandacht verdient. Hij laat weten dat hij van zijn tijd bij de studio heeft genoten en dat zijn collega's en hij nu goede vrienden zijn.

Murray hielp twee jaar geleden met het oprichten van The Initiative en heeft de afgelopen twee jaar meegewerkt aan de nieuwe Perfect Dark-game. Daarvoor was Murray in dienst bij Insomniac, waar hij onder andere aan Sunset Overdrive en de Resistance- en Ratchet and Clank-franchises werkte.

Tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat Microsoft-studio The Initiative aan een nieuwe Perfect Dark-game werkt. Buiten het feit dat de game in ontwikkeling is voor Xbox Series X en S en pc is er nog niets bekend over het spel. Hieronder is de eerste teaser trailer nog eens te zien.

Perfect Dark is een klassieke shooter van Rare. Het origineel verscheen in 2000 voor de N64. Rare werd daarna overgenomen door Microsoft. Op de Xbox 360 verscheen vervolgens Perfect Dark Zero. Het is nog onbekend of de nieuwe game een reboot of een vervolg betreft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat iemand die zo lof was over de studio weg moet, maar snap het wel prive gaat altijd boven werk. hopelijk heeft ie een goeie studio achter gelaten en doen ze wat moois met perfect dark hij had veel talent naar binnen gehaald daar.

0
test

Lol...serieus: https://mobile.twitter.com/PlaidKnuckles/status/1337196208368979968 Lijkt me een heel goed besluit dat hij wat meer aandacht gaat geven aan zijn privé leven. 😆

0

@Ollongren ik zie iemand met een fles champagne, waar doel je op?

0
test

@Ziminar het gebrek aan mascara en lippenstift natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou