Derde servertest voor Sea of Thieves start vandaag voor alle Xbox Insiders | Gamer.nl

Derde servertest voor Sea of Thieves start vandaag voor alle Xbox Insiders | Gamer.nl

Dit weekend staat een servertest voor de game Sea of Thieves op de planning. Dit is inmiddels de derde test. De vorige vond afgelopen week plaats.

Het testen van de servers wordt ook wel scale testing genoemd. Tijdens deze scale tests zal Rare, de ontwikkelaar van Sea of Thieves, opzettelijk de servers overmatig belasten. Door druk op de servers uit te voeren kan Rare statistieken verzamelen en verbeteringen doorvoeren. Zo kunnen serveronderbrekingen worden gesimuleerd of kan de game worden getest op verschillende datacenters.

Tijdens het spelen van dit spel tijdens dit scale test-weekend, is het dus niet ongewoon om errors te krijgen dat het niet mogelijk is om server te joinen.

De scale tests worden gehouden voor de Xbox One en Windows 10 pc. Xbox Insiders kunnen de game downloaden door Xbox Insider Hub te lanceren en games Sea of Thieves of Sea of Thieves Scale Tests te selecteren. Selecteer join en wacht totdat je wordt doorverwezen naar de store.

De scale tests voor Xbox Insiders begint vandaag 2 maart om 11:00 Nederlandse tijd. De scale tests loopt komende zondag af op hetzelfde tijdstip

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou