Nieuws
Call of Duty: Mobile

Derde seizoen Call of Duty: Mobile gaat zaterdag van start

Met twee nieuwe maps

Geschreven door Michel Musters op
Het derde seizoen van Call of Duty: Mobile gaat in de nacht van vrijdag op zaterdag van start. Activision heeft meer details over het seizoen onthuld.

Zo bevat het seizoen, genaamd Tokyo Escape, twee nieuwe multiplayermaps: Oasis en Coastal. Oasis is een map van gemiddelde grootte, gesitueerd in een luxueus hotel in de woestijn, en verscheen oorspronkelijk in Modern Warfare 3. Coastal is een compleet nieuwe map die zich afspeelt in een stadje aan de kust.

Verder bevat het derde seizoen nieuwe Operators, wapens, de Overclock-perk en blueprints voor wapens. Ook zijn er vijftig nieuwe tiers om te ontgrendelen via de Battle Pass. Op 3 juni begint daarnaast het Call of Duty: Mobile World Championship 2021, waarin in totaal meer dan 2 miljoen dollar aan prijzen wordt weggegeven.

Call of Duty Mobile kwam in 2019 uit voor iOS en Android. Vorig jaar oktober werd aangekondigd dat de mobiele game toen der tijd al 300 miljoen keer was gedownload.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sky: Children of the Light verschijnt in juni op Switch Oxenfree 2 en andere Indie World-games verschijnen op meerdere systemen
0

Reacties op: Derde seizoen Call of Duty: Mobile gaat zaterdag van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.