Nieuws
Apex Legends Mobile

Derde seizoen Apex Legends Mobile begint op 19 oktober

Bekijk de patch notes en een nieuwe trailer

Geschreven door Michel Musters op
Het derde seizoen van Apex Legends Mobile, genaamd Champions, begint op 19 oktober om 2:00 uur 's nachts.

Respawn en EA hebben dan ook patch notes en een nieuwe trailer uitgebracht. Het nieuwe seizoen bevat het nieuwe speelbare personage Ash. Ook worde Fade's Signature Wapen toegevoegd.

Verder wordt de welbekende map World's Edge toegevoegd aan Apex Legends Mobile. Op die manier is Kings Canyon niet de enige speelbare map in de game. In Ranked Mode wordt zelfs om het uur van map gewisseld.

Ook nieuw zijn de Titanfall-achtige Faction-missies, waarin spelers uit één van de drie commissarissen moeten kiezen en uitdagingen voor hen moeten voltooien om daarmee cosmetische items en in-game geld te ontvangen.

Er wordt ook een nieuwe modus toegevoegd die voor gelimiteerde tijd speelbaar is: Second Shot Blitz. Het gaat om een standaard battle royale-wedstrijd, behalve dat er niet gejaagd hoeft te worden op Respawn Beacons, aangezien spelers meteen nadat ze gedood zijn weer respawnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Waypoint-update No Man's Sky maakt Activated Indium minder waardevol Twee onuitgebrachte NES-games worden geveild op eBay
0

Reacties op: Derde seizoen Apex Legends Mobile begint op 19 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.