Derde Resident Evil Village-demo is nu speelbaar

Derde Resident Evil Village-demo is nu speelbaar

De derde en laatste demo van Resident Evil Village is sinds gisteren speelbaar.

Zoals eerder gemeld is de demo acht dagen beschikbaar, maar kunnen spelers er maximaal één uur in vertoeven. De demo staat op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Stadia.

Pc-gamers hebben een manier gevonden om de maximale speelduur van een uur te omzeilen, zo valt in de Steam-community te lezen. Men zet eerst Steam Cloud voor de Resident Evil 8-demo uit, downloadt vervolgens Steam Achievement Manager, verwijdert lokale savefiles, start Steam Achievement Manager, selecteert de demo en verwijdert de behaalde achievements en statistieken.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die na het zevende deel naar een luguber Oost-Europees dorp reist en daar onder andere een kasteel onderzoekt. Het spel verschijnt aanstaande vrijdag voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse - deze komt wel pas ergens in de zomer uit.

Resident Evil Village

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuke demo maar helaas geen VR. Waar is dit mis gegaan in het proces?

0
test

@Jelster kan later nog toegevoegd worden ?

0

Ik ga de demo zo spelen. Ik hoop maar dat ik de juiste versie van de game krijg. Als Ethan weer naar een koud Louisiana afreist om zijn vermiste vrouw te vinden (i.p.v. naar een Europees dorp om zijn dochter te vinden) dan verwijder ik de demo meteen weer. Been there, done that in deel 7 already.

0
test

@StefanKock Is gewoon een Europees dorp hoor. Geen idee waarom, maar op Gamer.nl staat al maandenlang bij elk bericht over dit spel de summary van deel 7

0

@DonnyLegend Vandaar mijn reactie :-)

0
test

@StefanKock Late reactie, maar ik ben de schuldige! Dom ook, want ik kijk gewoon uit naar deze game. Ik heb het aangepast en zal er voortaan voor waken dat we het correct hebben.

0

@MichelMusters Geen probleem! Het is i.d.d. slordig dat deze fout in meerdere berichten over deze game stond, maar het is niet het einde van de wereld :-) Mijn reactie was dan ook met een lichte knipoog.

0

Aanbevolen voor jou