Derde Overwatch 2-seizoen bevat tijdelijke dating sim

Derde Overwatch 2-seizoen bevat tijdelijke dating sim

Blizzard heeft de inhoud van het derde seizoen van Overwatch 2 onthuld, waaronder een datingsimulatie.

Dat deed het bedrijf in een blogpost. Het derde seizoen gaat vandaag van start en voegt onder andere een nieuwe map - de Antarctica Peninsula Control-map - een nieuwe manier om credits te verdienen en allerlei speciale evenementen toe. Ook zijn er nieuwe skins, geïnspireerd door Chinese, Japanse en Koreaanse mythologieën.

Van 13 tot en met 28 februari is het Loverwatch-evenement beschikbaar, een dating sim die via een browser buiten de game speelbaar is. Het gaat om een text-adventure en het is volgens Blizzard geen officiële canon. Het personage Hanzo speelt daarnaast de hoofdrol in een gelimiteerde 4v4-modus die van 15 tot en met 28 februari beschikbaar is.

Verder is er een samenwerking met de Japanse anime One-Punch Man. Er komen vanaf 7 maart diverse skins en cosmetische items gebaseerd op de anime naar de game. In seizoen drie zijn er tevens meer manieren om credits te verdienen. Door in te loggen kan men 1500 Credits vrijspelen om uit te geven in de Hero Gallery. Ook zijn er tien extra tiers via de gratis battle pass beschikbaar.

Tot slot worden er allerlei aanpassingen aan de balans gedaan. Lees meer details in dit uitgebreide artikel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou