De naam van het pakket staat niet op de foto, maar wel de namen van de vier verschillende maps: Hangar 18, Silo, Hazard en Drive-In. Het pakket bevat net als de vorige twee map packs ook een nieuw level voor de zombiemodus. Het vorige pakket, Escalation, werd ook per abuis onthuld middels een vergelijkbare flyer, die was gepubliceerd door de Australische winkel GAME.

Area 51

Hangar 18 verwijst waarschijnlijk naar de gelijknamige hangar op de Wright-Patterson Air Force Base. Sommige mensen denken dat hier bewijs ligt opgeslagen van de vermeende UFO-crash bij Roswell. Begin mei ontdekte een mod-maker van Black Ops aanwijzingen in de code van de game dat er een Area 51-map in de planning staat voor de shooter. Area 51 is een militaire basis in de Verenigde Staten waar volgens verschillende verhalen de UFO die bij Roswell is neergestort zou zijn opgeslagen.

De tweede map heet Silo. Ook deze naam is ontdekt in de code van Call of Duty: Black Ops. Silo is volgens de in de code opgenomen omschrijving een map die zich afspeelt rondom Russische raketsilo's en ruimte biedt aan korteafstandsgevechten en veel flankeerroutes. De namen van de andere twee maps kunnen niet gekoppeld worden aan eerdere ontdekkingen.