Derde generatie waarschijnlijk nog vóór Halloween naar Pokémon Go | Gamer.nl

Derde generatie waarschijnlijk nog vóór Halloween naar Pokémon Go | Gamer.nl

Dataminers hebben artwork gevonden waaruit is op te maken dat derde generatie pokémon waarschijnlijk nog voor Halloween naar Pokémon Go komen.

Eerder hebben liefhebbers al de gegevens van alle wezens uit deze generatie aangetroffen in de code van Pokémon Go. Nu is in dezelfde data officiële artwork gevonden van een laadscherm voor het Halloween-evenement, waarop veel pokémon uit Pokémon Ruby en Sapphire te zien zijn, zoals Shuppet, Banette, Duskull, Dusclops en Sableye.

Media has no description

Deze vondsten maken het wel erg waarschijnlijk dat de derde generatie pokémon tijdens het Halloween-evenement te vangen zullen zijn. Aangezien het evenement waarschijnlijk eerder begint dan 31 oktober, net als vorig jaar, is de kans groot dat deze wezens nog vóór die datum verkrijgbaar zijn.

Daarnaast is ook nieuwe audio aangetroffen en een paar patches voor bugs en glitches. Wanneer het Halloween-evenement van Pokémon Go precies van start gaat is niet bekendgemaakt door Niantic. Er wordt echter vanuit gegaan dat het een vergelijkbare periode betreft als vorig jaar. Het evenement liep toen van 26 oktober tot 1 november.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou