Nieuws
The Long Dark

Derde episode van The Long Dark wordt in december uitgebracht

Wachten tot de winter om te overleven in de kou

Geschreven door Lucas May op
Ontwikkelaar Hinterland laat via Steam weten de derde episode van The Long Dark deze winter uit te brengen.

In het derde deel van de verhalende content mogen spelers in de huid van Dr. Astrid Greenwood kruipen en een nieuwe regio van Great Bear Island verkennen. Hier ontdekt men meer over de geomagnetische storm die heeft gezorgd voor de zware weersomstandigheden waarin de speler moet zien te overleven.

Tegelijkertijd worden Redux-versies van de eerste twee episodes uitgebracht met een verbeterd quest-systeem, een nieuwe speelbare intro voor de eerste episode en een nieuw personage. Het Trust-systeem wordt overigens volledig verwijderd, omdat dit te veel als een fetch quest aanvoelde volgens de ontwikkelaar.

In The Long Dark is de kou je grootste vijand, op de voet gevolgd door honger en dorst. De game onderscheidt zich met een geïnspireerde visuele stijl en een genadeloos realisme. Oorspronkelijk was de survival-game in 2014 uitgebracht als Early Access-titel op Steam.

In 2017 gaven we The Long Dark een 7,5 in onze recensie. In augustus vorig jaar werd tevens bekendgemaakt dat Jeremy Bolt, producent van de Resident Evil-films, aan een live action-film gebaseerd op de survivalgame werkt.

The Long Dark

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Xbox Game Pass-titels voor augustus bekendgemaakt Modder brengt eerste deel van nieuwe Portal-game deze maand uit
1

Reacties op: Derde episode van The Long Dark wordt in december uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    rouquart

    • 1 augustus 2018 18:15
    Ow, nice! Heb de game op korte tijd grijs gespeeld (met persoonlijke soundtrack, aaa yeee) nog voor de episodes uit waren.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.