Derde episode van The Long Dark wordt in december uitgebracht | Gamer.nl

Derde episode van The Long Dark wordt in december uitgebracht | Gamer.nl

Ontwikkelaar Hinterland laat via href="https://steamcommunity.com/games/305620/announcements/detail/1729830864835091372">Steam </a>weten de derde episode van The Long Dark deze winter uit te brengen.

In het derde deel van de verhalende content mogen spelers in de huid van Dr. Astrid Greenwood kruipen en een nieuwe regio van Great Bear Island verkennen. Hier ontdekt men meer over de geomagnetische storm die heeft gezorgd voor de zware weersomstandigheden waarin de speler moet zien te overleven.

Tegelijkertijd worden Redux-versies van de eerste twee episodes uitgebracht met een verbeterd quest-systeem, een nieuwe speelbare intro voor de eerste episode en een nieuw personage. Het Trust-systeem wordt overigens volledig verwijderd, omdat dit te veel als een fetch quest aanvoelde volgens de ontwikkelaar.

In The Long Dark is de kou je grootste vijand, op de voet gevolgd door honger en dorst. De game onderscheidt zich met een geïnspireerde visuele stijl en een genadeloos realisme. Oorspronkelijk was de survival-game in 2014 uitgebracht als Early Acce -titel op Steam.

In 2017 gaven we The Long Dark een 7,5 in onze recensie. In augustus vorig jaar werd tevens bekendgemaakt dat Jeremy Bolt, producent van de Resident Evil-films, aan een live action-film gebaseerd op de survivalgame werkt.

The Long Dark
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou