Nieuws
Kings Quest

Derde episode King's Quest verschijnt in april

Once Upon a Climb

Geschreven door Michel Musters op

King's Quest Chapter 3: Once Upon a Climb verschijnt op 26 april op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en pc.

Het derde deel in de reboot van de klassieke adventurereeks draait om romantiek: King Grahame en zijn toekomstige vrouw Queen Valanice ontmoeten elkaar. 


Gamer.nl recenseerde ook al episode 1 en 2, die respectievelijk een 9 en een 7,5 scoorden. Over de eerste episode schreven we: "Het leek een onmogelijke opgave: steek een klassieke maar hopeloos ouderwetse serie in een nieuw jasje en houd oude fans en nieuwkomers tevreden. Met een heerlijke tekenfilmstijl, geweldige personages en uitgebalanceerde puzzels is de nieuwe King's Quest echter meer dan gelukt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars: Trials of Tatooine vr-ervaring komt naar HTC Vive Ubisoft komt met vr-ervaring gebaseerd op Assassin’s Creed-film
2

Reacties op: Derde episode King's Quest verschijnt in april

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 15 maart 2016 10:28
  Zoals ik al eerder zei, ik doe niet aan episodes aanschaffen, ik schaf het pas aan nadat alles klaar is, zal niet de eerste keer zijn namelijk dat een serie niet het laatste deel haalt.. Blijkbaar hebben ze zelf niet genoeg vertrouwen om 1 complete game te maken en die uit te brengen (maargoed dit levert natuurlijk meer geld op dan in 1 keer 1 complete game uitbrengen)..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 15 maart 2016 11:55
  Super, heb expres gewacht met het uitspelen van aflevering 2 omdat er zo lang tussen de delen zit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.