Derde DLC Mafia II verschijnt op 23 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Mafia II – Joe’s Adventures nemen spelers de rol aan van Joe Barbaro, de beste vriend van Vito. Terwijl Vito in de gevangenis zit, een gebeurtenis die in het begin van het origineel plaatsvindt, moet Joe zichzelf omhoog werken in Empire Bay. Dit brengt hem in de DLC langs nieuwe locaties, zoals een treinstation en een bordeel. De DLC bevat daarnaast een aantal optionele actiemi ies, zoals die eerder te zien waren in de DLC Jimmy’s Vendetta.

DLC-trilogie

Mafia II kwam eind augustus uit en werd goed ontvangen door het publiek. Sinds de release heeft uitgever 2k Games drie DLC-pakketten aangekondigd. Daarvan is Jimmy’s Vendetta al verschenen. Eind oktober zal het tweede pakket verschijnen: Cars & Clothing. Joe’s Adventures is het derde pakket en bovendien de eerste DLC die een aantal singleplayer-mi ies toevoegt aan de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou