Derde A Plague Tale-game wordt op dit moment niet gepland

Derde A Plague Tale-game wordt op dit moment niet gepland

Asobo Studio, de ontwikkelaar van de A Plague Tale-games, heeft op dit moment geen derde deel in de reeks op de planning staan.

Dat meldt regisseur Kevin Choteau in een interview met Eurogamer wanneer hij gevraagd wordt naar een mogelijk derde deel in de reeks. "Ik weet het niet. We speculeren (in de game) over wat er volgt, natuurlijk, via een kleine scène aan het einde."

Hij vervolgt: "Ik denk niet dat het team er klaar voor is. Ik weet niet of we er op dit moment iets positiefs over kunnen zeggen. Ik denk dat we best een beetje klaar zijn met ratten en dit soort verhalen, deze sfeer, dus ik weet niet wat onze volgende stap is. Ik ben gewoon eerlijk. Het team geniet nog van de nasleep van de release (van A Plague Tale: Requiem) en doet wat technische research om onze engine en onze technologie te verbeteren. We zijn gewoon aan het overleggen." Hij concludeert: "We vinden het moeilijk om nu te beslissen. Het staat niet op de planning."

A Plague Tale: Requiem kwam vorig najaar uit en scoorde een 8 op Gamer.nl. Het spel "is in alle opzichten een stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger. De game staat niet alleen symbool voor de volwassenwording van heldin Amicia, maar ook voor Asobo als ontwikkelaar. Het resultaat is een prachtig en hartverscheurend verhaal, enkel bezoedeld door een gekunsteld slot."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik vond het einde van het 2e deel erg teleurstellend. Van mij mogen ze dus wel een nieuw IP gaan maken.

0

Aanbevolen voor jou