Codemasters heeft een demoversie beschikbaar gesteld van DTM Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator. Met deze demo kan je alvast met drie van de 35 wagens in het volledige spel rondracen. Zowel de Jaguar E-Type, de AMG Mercedes CLK en de de HRT Holden Commodore VY staan voor je klaar om bestuurd te worden.

Voor wie drie auto's nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens drie parcours in de demo te vinden. Brands Hatch Indy, Hockenheimring en Phillip Island mogen bereden worden, genoeg dus om de echte fans alvast wat uurtjes bezig te houden. Codemasters is namelijk trots op de veel verschillende racestijlen en de uitgebreidheid van het spel, en hoe kan je dat beter laten zien dan met een uitgebreide demo?

De demo is te downloaden op de officiële website en wordt aangeduidt als Singleplayer demo, wat inhoudt dat we binnenkort ook nog een multiplayerdemo mogen verwachten. DTM Race Driver 2 wordt op de 23e van deze maand op de schappen verwacht, voor zowel PC als Xbox. Een mirror vind je bij GamersHell.