Demoversie Monster Hunter Stories 2 nu beschikbaar op Steam

Demoversie Monster Hunter Stories 2 nu beschikbaar op Steam

Er is een proefversie van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschenen op Steam.

"In deze demo voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kunnen spelers het begin van de game gratis uitproberen. Opgeslagen gegevens van de demo kunnen worden overgezet naar de volledige versie", luidt de omschrijving van de demo.


Vermoedelijk is de inhoud identiek aan de demo van de Switch-versie. Daarin kunnen spelers de introductie van de game ervaren en maximaal level 11 bereiken. Multiplayerfunctionaliteiten zijn afwezig.

Monster Hunter Stories 2 is vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch en pc. In de recensie gaf Alicia Tai de game een 8,5:

"Monster Hunter Stories 2 een spin-off noemen doet de game tekort. Deze Monster Hunter-jrpg is uitmuntend op alle vlakken die belangrijk zijn voor een game binnen het genre, van de spectaculair geanimeerde tussenfilmpjes, tot het diepgaande maar makkelijk vatbare vechtsysteem waar het Monster Hunter-dna op fantastische wijze in is vervlochten. Bovenal is het een geweldige introductie tot de serie, dat Monster Hunter ook toegankelijk maakt voor een jonger publiek."

Bekijk hieronder de lanceringstrailer van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou