Demo's Trine, Ratchet & Clank en Fat Princess nu op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Trine

Trine is een coöperatieve fantasy-platformer van ontwikkelaar Frozenbyte. Het spel speelt zich af in een magische fantasiewereld, waarin je alsWizard, Thief of Warrior moet zien te overleven. Het is aan de speler om verschillende puzzels op te lo endoor logisch na te denken en gebruik te maken van physics. De game kan door drie personen tegelijk gespeeld worden. De volledige versie van het spel is ook beschikbaar en draagt een prijskaartje van 19,99 euro.

Ratchet & Clank

Daarnaast zijn er twee demo's van Ratchet & Clank: A Crack in Time verschenen, waarin één zich focust op Ratchet en de ander op Clank. Het volledige spel verschijnt op 4 november voor de PlayStation 3.

Fat Prince

Ook is er een demo verschenen van Fat Prince . In dit spel moeten twee teams, bestaande uit maximaal zestien mannelijkeen vrouwelijke stripfiguren, hun prinses redden uit het kasteel vanhet andere team. Door de prinses vol te proppen met eten, heeft de tegenstander echter meermanschappen nodig om haar te redden. Fat Prince verscheen in juli voor de PlayStation 3.

Verder

Naast deze drie demo's zijn er ook demo's verschenen van Zombie Apocalypse en Dragon Ball Raging Blast voor de PlayStation 3. Voor de PSP zijn er onder andere demo's verschenen van LocoRoco Midnight Carnival, PixelJunk Monsters Deluxe en Crystal Defenders.

Als kers op de taart is er ook downloadbare content verschenen voor onder andere EyePet, Cro Edge, Beatles: Rock Band, DJ Hero en Trival Persuit.

Een volledig overzicht van alle PlayStation Network-releases van deze week is te vinden op het Europese PlayStation blog.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou