Trine

Trine is een coöperatieve fantasy-platformer van ontwikkelaar Frozenbyte. Het spel speelt zich af in een magische fantasiewereld, waarin je als Wizard, Thief of Warrior moet zien te overleven. Het is aan de speler om verschillende puzzels op te lossen door logisch na te denken en gebruik te maken van physics. De game kan door drie personen tegelijk gespeeld worden. De volledige versie van het spel is ook beschikbaar en draagt een prijskaartje van 19,99 euro.

Ratchet & Clank

Daarnaast zijn er twee demo's van Ratchet & Clank: A Crack in Time verschenen, waarin één zich focust op Ratchet en de ander op Clank. Het volledige spel verschijnt op 4 november voor de PlayStation 3.

Fat Princess

Ook is er een demo verschenen van Fat Princess. In dit spel moeten twee teams, bestaande uit maximaal zestien mannelijke en vrouwelijke stripfiguren, hun prinses redden uit het kasteel van het andere team. Door de prinses vol te proppen met eten, heeft de tegenstander echter meer manschappen nodig om haar te redden. Fat Princess verscheen in juli voor de PlayStation 3.

Verder

Naast deze drie demo's zijn er ook demo's verschenen van Zombie Apocalypse en Dragon Ball Raging Blast voor de PlayStation 3. Voor de PSP zijn er onder andere demo's verschenen van LocoRoco Midnight Carnival, PixelJunk Monsters Deluxe en Crystal Defenders.

Als kers op de taart is er ook downloadbare content verschenen voor onder andere EyePet, Cross Edge, Beatles: Rock Band, DJ Hero en Trival Persuit.

Een volledig overzicht van alle PlayStation Network-releases van deze week is te vinden op het Europese PlayStation blog.