Demon's Souls-studio Bluepoint Games hint naar nieuw project

Demon's Souls-studio Bluepoint Games hint naar nieuw project

Demon's Souls-ontwikkelaar Bluepoint Games hint op diens kerstkaart naar een mysterieus project.

Op PlayStation Blog hebben illustrators van verschillende PlayStation-studio's kerstkaarten geplaatst om hun fans mee te groeten. Bluepoint Games, dat sinds 2021 onderdeel uitmaakt van Sony, heeft onderstaande kerstkaart geplaatst.

Op de kerstkaart zijn vier cadeaus te zien. Drie pakketjes zijn al uitgepakt en tonen wapens uit eerdere games waar Bluepoint Games aan heeft uitgewerkt. Zo is er het zwaard uit de Shadow of the Colossus-remake en het schild uit de Demon's Souls-remake. Daarnaast is er de bijl uit God of War Ragnarök, waar Bluepoint aan heeft meegewerkt.

Eén pakketje is nog dicht en hint dus waarschijnlijk naar de game die het bedrijf nu in ontwikkeling heeft. Het is op moment van schrijven niet bekend waar Bluepoint aan werkt. Fans speculeren er op los en gezien het bedrijf bekend staat om hun remakes, komen er veel grote namen voorbij. Een gamer op gameforum ResetEra merkt bijvoorbeeld op dat er tien kerstballen in de boom hangen, en dat 'Bloodborne' uit tien letters bestaat. 

Anderzijds heeft de ontwikkelaar eerder al aangegeven zelf een compleet nieuwe IP te willen ontwikkelen. Hoe dan ook is vooralsnog niet bekend waar Bluepoint aan werkt.

Bluepoint Games

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me duidelijk. Half-life 3 confirmed.

0
test

@ShadowKiller Toch prachtig dat als een grap zo doodgegooit word, dat je naar zoveel jaar het punt bereikt dat je er toch weer om moet lachen, wetende dat dit nooit zal ophouden :D

0
test

@ShadowKiller Hehehehe

0
test

De Saw Cleaver uit Bloodborne. Alsjeblieft, laat her waar zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou