Nieuws
Demon's Souls

Demon's Souls-remake ontvangt forse nieuwe patch

Fans zijn zelf aan het achterhalen wat de patch heeft veranderd

Geschreven door Michel Musters op
Er is een forse nieuwe patch uitgekomen voor de remake van Demon's Souls op PlayStation 5.

De patch heeft een grootte van meer dan 7,5 gb. Bluepoint Games of Sony hebben op moment van schrijven echter nog geen patch notes naar buiten gebracht. Spelers zijn daardoor zelf begonnen met het samenstellen van een lijst met aanpassingen.

Zo zijn er een aantal glitches opgelost die sommige spelers misbruiken. Zo waren er glitches met de Golden Coin en de Ring of Magical Nature-spellslot. Die zijn nu opgelost. Ook werkten de Activity Cards voor het warpen naar Archstones niet naar behoren en nu wel. Verder wordt de juiste latency in milliseconden nu getoond bij de Server Selection en gebruiken Soul Signs nu de PSN-naam van de speler in plaats van de naam van hun personage.

Demon's Souls

Dit artikel delen:

Lees meer

De Cayo Perico Heist is nu beschikbaar in GTA Online Op tijd uitbrengen van Cyberpunk 2077 had prioriteit boven kwaliteit
1

Reacties op: Demon's Souls-remake ontvangt forse nieuwe patch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  garciagarcia

  • 17 december 2020 09:03
  Op dit moment verreweg de beste game voor de PS5. Al meerdere malen de game uitgespeeld (ook verschillende builds). Ik vind de bosses wel echt aanzienlijk makkelijker dan in DS2 (beste Dark Souls game) en zeker makkelijker vergeleken met Bloodborne en Sekiro. Daar had ik bosses waar ik wel 5 tot 10 keer dood ben gegaan, maar in Demon's Soul ben ik echt maximaal 3 keer dood gegaan en heb ik 80% van de bosses first try verslagen…

  Aan de andere kant zijn er in de andere games meer savepoints, waardoor je vrijwel direct weer aan een boss kon beginnen. Bij Demon's Souls is dat minder vaak het geval en moet je toch weer langs enemies voor je bij de boss aankomt, en daar zal voor deze game de moeilijkheid inzitten.

  Meest irritante is dat je elke keer een data sync error krijgt als je de PS5 opstart, de game opstart, de game afsluit etc. Na dag 1 en 2 kreeg ik toch wel wat zweet onder de oksels, omdat ik elke keer dacht dat mijn progressie niet was opgeslagen. Dat was gelukkig nooit het geval.

  Ga deze game absoluut spelen mensen en laat Watch Dogs (echt heel eentonig en matig) en Valhalla (Odessey in Viking jasje) lekker links liggen tot ze in de budgetbak terecht komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.