Demon's Souls-remake laat spelers kiezen tussen 4K en snelle framerate

Demon's Souls-remake laat spelers kiezen tussen 4K en snelle framerate

De aankomende PlayStation 5-remake van Demon's Souls laat spelers kiezen tussen een hoge resolutie en snelle framerate.

Dat valt te lezen op de officiële gamepagina van Demon's Souls op de PlayStation-website. "Spelers kunnen kiezen tussen twee grafische modi wanneer ze Demon's Souls spelen: 4K Mode (speel in een 4K-resolutie) en High Frame Rate Mode (speelt met een snellere framerate)."

Om wat voor framerate het gaat wordt niet gemeld, maar vermoedelijk gaat het om 60 frames per seconde of sneller. Waarschijnlijk draait de game in 4K op 30 frames per seconde, maar dit is niet officieel bevestigd.

Sinds de PlayStation 4 Pro en Xbox One X is het niet uniek dat consolegames de optie aanbieden om tussen de twee grafische instellingen te kiezen. Veel gamers hoopten echter dat met de lancering van de volgende generatie consoles dit verleden tijd zo zijn, en dat zowel een hoge resolutie als een snelle framerate tegelijk mogelijk waren. Dit blijft echter verschillen per game.

Gisteren waren er ook al nieuwe screenshots van de remake van Demon's Souls te zien. De game komt gelijktijdig met de PlayStation 5 uit op 19 november. De remake van Demon’s Souls wordt ontwikkeld door Bluepoint Games, een studio gespecialiseerd in het maken van remakes. Zij hebben onder andere de remakes en remasters van Shadow of the Colossus, de Uncharted-trilogie en Gravity Rush op hun naam staan.

Demon's Souls
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje triest dit. Waar is de vooruitgang dat alle games op 4K mét 60fps zijn te spelen? Zal weer wachten zijn op PS5 PRO

0

@Ghost zodra 8k gangbaar is denk ik, dan zal 4k wel stabiel op 60fps te draaien zijn :)

0

@Ghost En ik snap niet hoe mensen serieus verwachten dat een console van €500 4k 60fps kan halen met elk spel. Met een PC van €2500 ook lukt het niet eens altijd. Wel een prima optie om bij games te hebben overigens, hopelijk wordt dat de standaard.

0

@Zut Op het moment tenzij je raytracing aangooit zul je gegarandeerd met een pc van €2500 dat nu zeker wel redden bij een goed werkende game. Ik denk dat je met €1800 tot €2000 euro wel weg komt.

0

@Ghost 4k met alle toeters en bellen is behoorlijk wat meer rekenkracht natuurlijk. De grafische kracht die de PS5 bied is volgens mij een behoorlijke vooruitgang hoewel het steeds moeilijker zal zijn om waar te nemen voor het gemiddelde oog. Daarnaast is de prijs ook relatief goedkoop voor de hardware die ze bieden in vergelijking met de idiote prijzen die je voor een vergelijkbare game pc betaald.

0
test

Dit is nu zo beetje voor elke ps5 titel. Wat ik wel wil zien is straks de df reviews van multiplatform games van pc en de next gen games kijken wat we nou echt krijgen aan grafische opties.

0

Aanbevolen voor jou