Demon's Souls-remake voor PlayStation 5 aangekondigd

Demon's Souls-remake voor PlayStation 5 aangekondigd

Sony heeft tijdens zijn livestream vanavond een remake van Demon’s Souls onthuld voor PlayStation 5.

Het is nog niet bekend wanneer de remake precies uitkomt. Wel blijft het spel exclusief voor PlayStation. Het spel is geheel opnieuw opgebouwd en krijgt een nieuwe 'Fractured Mode'. Spelers kunnen daarbij kiezen tussen twee grafische modi: eentje gericht op graphics en eentje op framerate.

Er gingen al geruime tijd geruchten over de remake van Demon’s Souls. Het origineel is ontwikkeld door FromSoftware en verscheen in 2010 voor PlayStation 3. Daarmee stond het spel aan de wieg van het soulslike-genre, waarin spelers tot het uiterste worden gedreven om zo goed mogelijk te worden en steeds een beetje verder weten te geraken in het spel. Na Demon’s Souls ontwikkelde FromSoftware de spirituele opvolger Dark Souls en diens vervolgen, alsmede Sekiro: Shadows Die Twice en het nog niet uitgebrachte Elden Ring.

De remake van Demon’s Souls wordt ontwikkeld door Bluepoint Games, een studio gespecialiseerd in het maken van remakes. Zij hebben onder andere de remakes en remasters van Shadow of the Colossus, de Uncharted-trilogie en Gravity Rush op hun naam staan.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vet!

0

Ik zag dit met een heleboel mensen uit de Dark Souls Hitless communitie. Het was zo epic, hier wachten mensen al zo lang op.

0

Aanbevolen voor jou