Demo voor pc-versie Scarlet Nexus nu beschikbaar

Demo voor pc-versie Scarlet Nexus nu beschikbaar

Bandai Namco heeft een demo voor de pc-versie van Scarlet Nexus uitgebracht waarmee spelers de game gratis uit kunnen proberen.

De game is al sinds 25 juni verkrijgbaar en op andere platforms was er al een demo, maar die is nu ook op pc beschikbaar.

Scarlet Nexus speelt zich af in New Himuka, waar wezens genaamd The Others uit de lucht komen vallen om de breinen van mensen op te eten. Protagonisten Yuito en Kasane sluiten zich aan bij de Other Defense Force om de wezens te bevechten. Spelers beschikken daarbij over verschillende wapens en superkrachten, die ze kunnen lenen van teamgenoten. Men kan het verhaal vanuit twee perspectieven bekijken: dat van Yuito en dat van Kasame.

Scarlet Nexus is een actie-rpg van Bandai Namco en wordt geregisseerd door Tales Of-maker Kenji Anabuki. De gameplay bestaat uit een mix van mêleegevechten en spelen met superkrachten, waarbij verschillende personages unieke vaardigheden kennen. Spelers kunnen dan ook kiezen uit twee campagnes: die van Yuito en Kasame. Er staat ook een anime gebaseerd op de game gepland. De game is niet alleen op pc, maar ook op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4 verkrijgbaar.

Gamer.nl beloonde Scarlet Nexus met een 7,5: "Scarlet Nexus verrast met een meeslepend verhaal en spectaculaire gevechten. Het is jammer dat je steeds weer dezelfde vijanden in dezelfde omgevingen tegenkomt, anders was dit een van de beste games van het jaar geweest."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou