Een populair tijdverdrijf in de kroeg, vaak zo rond een uurtje of half twee 's nachts wanneer het gros van de mensen aan de borrel teveel begint, is PhotoPlayen. Tevens bekend van domme belspelletjes, moet je in PhotoPlay de verschillen tussen twee tekeningen of foto's zien te vinden. Dat dit door het onscherpe zicht van de beschonken spelers vaak niet lukt, drukt de pret absoluut niet.

Blijkbaar is ontwikkelaar Anarchy Enterprises ook een keer met teveel sambuca in de mik in de kroeg beland, en heeft men toen gedacht: hey, zoiets kan ook nuchter wel leuk zijn. Hide and Secret is een variant op het spelletje, waarbij je niet de verschillen tussen plaatjes moet vinden, maar objecten in grote, drukke plaatjes. Vanaf heden is er een demo van het spel te downloaden via deze link. De volledige versie kost je 16 euro, mocht de try-out je bevallen.

Ja, je voelt hem al aankomen: kunnen wij met z'n allen de verschillende objecten even benoemen? We mogen dan wel niet dronken zijn, lol kunnen we er wel aan beleven. Komt u maar!