Demo van Wo Long: Fallen Dynasty nu tijdelijk beschikbaar

Demo van Wo Long: Fallen Dynasty nu tijdelijk beschikbaar

Team Ninja heeft een tijdelijke demo van Wo Long: Fallen Dynasty online beschikbaar gesteld.

De demo is tot 26 sepember beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S, daarna verdwijnt hij weer. In de demo kunnen spelers een personage aanmaken en een gedeelte van de actie-rpg uittesten. Iedereen die de demo uitspeelt ontvangt het 'Crouching Dragon Helmet'-item in de uiteindelijke game.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. De game moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Game Pass. Het spel werd afgelopen zomer onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hier wel zin in. Nioh was heel leuk en Bloodborne mijn favoriete game allertijden. Wat ik tot nu toe zie is dat ze duidelijk Nioh als basis hebben genomen, maar dan China ipv Japan. Het stamina/ki systeem is wel veranderd ik snap nog niet helemaal hoe ik dat nu moet gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou