Demo van Section 8 beschikbaar op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Timegate Studios heeft een demoversie vrijgegeven van Section 8, een first-person shooter met de nadruk op de multiplayer.

De demoversie bevat dan ook een voorproefje van die multiplayercomponent en is te downloaden vanaf Xbox Live. Section 8 speelt zich af in de toekomst en vertoont wat overeenkomsten met de Tribes-reeks. Zo zijn in Section 8 gigantische sprongen te maken en kun je pijlsnel door de omgeving rennen.

De manier waarop spelers gespawnd worden in de omgeving is bijzonder. In plaats van zomaar ergens te verschijnen, kun je zelf je spawnplek kiezen en val je vanuit de lucht in een noodgang op de grond af. Een eventuele tegenstander in de buurt kan je alvast aan zien komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou