Demo van retro-shooter Strafe nu te spelen | Gamer.nl

Demo van retro-shooter Strafe nu te spelen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De demo was al beschikbaar voor een select aantal streamers, maar is nu door iedereen te downloaden. Wel laten de ontwikkelaars weten dat het om een nog niet afgewerkte versie gaat. Daardoor mist de demo functies als willekeurig gegenereerde levels, is de kunstmatige intelligentie nog niet af en mi en er besturingsopties. De demo is te downloaden voor pc en Mac.

Strafe is geïnspireerd door kla ieke shooters als Doom en Quake. Dat is te zien aan de grafische stijl en bloederige vuurgevechten. De Kickstarter van Strafe heeft nog zo'n twee dagen te gaan, het project heeft bijna 160.000 dollar van de benodigde 185.096 dollar opgehaald.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou