Nieuws
Lost Judgment

Demo van Lost Judgment mogelijk in aantocht

Gevonden op Aziatische PSN

Geschreven door Michel Musters op
Er komt mogelijk een demo uit van de aankomende game Lost Judgment.

Het Twitter-account PSN Releases speurt PlayStation-databases af op zoek naar nieuwe data die aan de PlayStation Store wordt toegevoegd. Men heeft nu een file genaamd Lost Judgment: Unjudged Memory Trial Version op het Aziatische PSN gevonden.

Dat zou mogelijk hinten naar een demo voor de aankomende Sega-game Lost Judgment. Of de demo ook buiten Azië verschijnt, is niet duidelijk. Vooralsnog is de demo echter niet officieel aangekondigd.

Lost Judgment is net als zijn voorganger een Yakuza-spin-off. De game volgt detective Takayuki Yagami, die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en moord. De game verschijnt op 24 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fan vraagt tijdens Duitse spelshow waar Grand Theft Auto 6 blijft Patch lost bugs in Ghost of Tsushima: Director's Cut op
1

Reacties op: Demo van Lost Judgment mogelijk in aantocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hulstpower

    • 31 augustus 2021 13:41
    heb deel 1 nog op me ps staan via psnow misschien binnen kort maar even proberen en daarna deze. Yakuza kon ik nooit echt in komen paar geprobeert, maar het yapans raakte ik afgeleid en volgde ik soms het verhaal niet.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.