EA Sports heeft een demo vrijgegeven van het nieuwste deel in de FIFA Manager-reeks, FIFA Manager 08. Voor een download van 620 MB kun je alvast met de trainersvaardigheden pronken in de game die dit najaar uit moet komen.

FIFA Manager 08 bevat een hele rits aan vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van het vorige deel en diens uitbreiding Extra Time. Uiteraard is de FIFA-basis behouden en krijg je een breed scala aan competities voor je kiezen, waarbij de Engelse competitie zelfs tot de zesde League doorgetrokken is.

Nieuw is vervolgens de trainingsmethode, waarmee je bepaalde standaardsituaties zelf kunt bepalen. De game is visueel ook op de schop gegaan, met een hogere speelresolutie, mooiere animaties van de spelers en opnieuw het authentieke televisiesfeertje dat de game kenmerkt. Tevens is het mogelijk om je eigen stadion te bouwen met behulp van een systeem dat je 400 verschillende 'bouwblokjes' geeft om iets moois uit de grond te stampen. Voor de complete lijst van vernieuwingen en verbeteringen, verwijzen we je naar deze pagina.