Demo Resident Evil 2-remake verschijnt later deze week

Demo Resident Evil 2-remake verschijnt later deze week

Op 11 januari wordt er een demo uitgebracht van de remake van Resident Evil 2. Deze demo stelt spelers in staat om dertig minuten lang te spelen en wordt exclusief beschikbaar gesteld voor gebruikers van de Xbox One.

Spelers kunnen de demo van de game spelen van 11 januari tot en met 31 januari. De officiële lancering van de remake is 25 januari. Met het spelen van de demo krijgen spelers de vrijheid om met zoveel mogelijk levens te spelen.

In de remake van Resident Evil 2 is de structuur van de originele game volledig opnieuw gestructureerd en gemoderniseerd. Echter worden de originele camera-perspectieven van de originele games vervangen met een third-person-perspectief. Ondanks de modernisering is uit vorige demo's gebleken dat de iconische vijanden uit de games terugkeren bij de avonturen van Claire Redfield en Leon Kennedy.

Resident Evil 2

Ook brengt ontwikkelaar Capcom in februari nog een demo uit voor de aankomende game Devil May Cry 5. In tegenstelling tot Resident Evil 2 is deze demo zowel te spelen op Xbox One als PlayStation 4.

Resident Evil 2 verschijnt op 25 januari voor Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lopen de pre orders voor Xbox One achter of waarom zouden ze een demo als deze exclusief voor een console maken? Offtopic: "Echter wordt de originele camera-perspectieven van de originele games vervangen met een third-person-perspectief." Wordt moet worden zijn denk ik?

0
test

@**Guitar_Hero** Volgens mij is dit hele bericht door Translate vertaald, want er klopt technisch geen zak van :P

0
test

@wokkel :P Ach ja, het wordt vast net als de aangegeven fout stilletjes gecorrigeerd. Morgen staat er ineens iets heel anders ;)

0

Eindelijk een exclusive voor mn xbox

0
test

@casualkiller Vanuit een post van Capcom: Thirty minutes, one shot! The Resident Evil 2 “1-Shot” Demo is coming to Playstation 4, Xbox One, and Steam on January 11th!

0
test

@**Guitar_Hero** idd! artikel mag wel bijgewerkt worden. het was me nog niet eerder opgevallen, maar de redactie lijkt na 5 uur ish gesloten te zijn ;)

0
test

@casualkiller Hehehehe

0

Aanbevolen voor jou