Bonusweb heeft de demo online gezet van Hotel Giant, een 3d management en bouwspel van Jowood, waarin het aan jou is om een succesvol en welvarend hotelletje neer te zetten. Grafisch is het spel zowat een replica van The Sims, met het verschil dat het dit keer volledig in 3D is. Of de gameplay net zo verslavend is als in The Sims is nog maar de vraag, maar een ding is zeker: The Sims laat zijn sporen na in veel games die binnenkort uit gaan komen.You now have the opportunity to prove your managerial and planning skills within the hotel industry. Keep paying guests happy and success will be the reward.

From a small, family-owned bed & breakfast to a large, secluded mega-hotel for the stars: the hotels that you can manage come in all shapes and styles.

You are at the forefront of the tourism industry, owning and managing a hotel. Starting out small with a hotel for business travellers, your challenge is to build a successful business, overcoming all obstacles that the exciting world of business management throws up.

With over 20 detailed complexes in more than 20 vastly different cities to choose from, you can create a tailor-made hotel that exactly meets your needs and those of your virtual guests.

"Overeenkomsten met een spel van Maxis waarin je poppetjes een lege blaas moet bezorgen berusten op louter toeval" Je kunt de hele demo van bijna 100 Mb hier vinden. Hopelijk weer een keer een tycoongame die WEL het proberen waard is! Meer informatie kan je vinden op de officiƫle website. En houd dit spel uit de buurt van zusjes en moeders mocht je de computer de komende 24 uur nog nodig hebben. Dingen die op The Sims lijken kunnen bij hun nog wel eens rare bijwerkingen hebben. Demo Review Na een klein half uurtje te hebben gespeeld met deze demo, kon dit spel me totaal niet overtuigen. Qua design loopt het helemaal mis, je hebt totaal geen overzicht over het level en een goede cameramode is er niet. De muren zitten voortdurend in de weg en de muren weghalen werkt ook niet zo handig als in The Sims. Qua gameplay is de demo heel beperkt, het bied alleen een tutorial en een level waarin je wat kan rondneuzen, maar je hebt niet de mogelijkheid zelf iets te bouwen. Grafisch is het zeer middelmatig en de textures en kleuren zijn saai en lelijk. Een tycoongame die de dalende lijn tot op het nulpunt doet dreunen. Enkel voor de echte fans, en nu maar hopen dat de full version beter wordt. Erwin Bergervoet. Score: 1/5