Demo Mario Strikers: Battle League nu beschikbaar

Demo Mario Strikers: Battle League nu beschikbaar

De demo van Mario Strikers: Battle League is nu te downloaden voor leden van Nintendo Switch Online.

Op dit moment is alleen de trainingsmodus beschikbaar, waarin spelers verschillende bewegingen en technieken kunnen oefenen. Volgend weekend is het mogelijk om op specifieke tijden ook online potjes te spelen. Op zaterdag 4 en zondag 5 juni zijn de servers online van 05:00 uur tot 06:00 uur, 13:00 uur tot 14:00 uur en 21:00 uur tot 22:00 uur. De demo is alleen beschikbaar voor leden van Nintendo Switch Online.

Nintendo maakte ook bekend dat er na release verschillende gratis updates volgen, met onder andere nieuwe personages.

Mario Strikers: Battle League komt op 10 juni uit voor de Nintendo Switch. Jacco mocht al met de game aan de slag. "Het voelt bij uitstek als een multiplayergame die dieper gaat dan op het eerste gezicht lijkt en genoeg plezier biedt om potje na potje te blijven spelen. Mocht Next Level Games voldoende body aan de game weten te geven, dan kan het Mario-sportgames wellicht weer op de kaart zetten als essentiële Nintendo-titels," schrijft hij in zijn preview.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Je kan alle training levels spelen dat geeft je al een prima indicatie van de gameplay. De data die hier opgegeven staan zijn voor online play. Ik snap wel je punt dat ze het misschien makkelijker hadden kunnen aanpakken door je 5 potjes te laten spelen oid

0

Aanbevolen voor jou