Demo LittleBigPlanet voor de PS3 verschijnt volgende week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgende week komt er een demo beschikbaar op het PlayStation Network van LittleBigPlanet. Tegelijkertijd verschijnt ook de Game of the Year-editie van het spel in de winkels.

Vanaf donderdag 10 september kan iedereen die LittleBigPlanet voor de PlayStation 3  vorig jaar gelaten heeft voor wat het is het spel alsnog gratis uitproberen. Er verschijnt namelijk een demo van het door critici omarmde spel. De demo verschijnt naast de Game of the Year-editie van het spel.

In de demo kun je een aantal levels en minigames spelen uit de oorspronkelijke game, samen met een paar levels die door de gemeenschap ontworpen zijn. Tevens kun je je Sackboy aanpa en en de levels decoreren met stickers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou