Demo Kingdoms of Amalur bevat voorwerpen Mass Effect 3 | Gamer.nl

Demo Kingdoms of Amalur bevat voorwerpen Mass Effect 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door de demo te spelen, die op 17 januari verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, spelen spelers het Reckoner Knight Armor en de Chakram Launcher vrij in Ma Effect 3. Daarnaast ontvangen spelers van de demo ook drie voorwerpen in de volledige versie van Kingdoms of Amalur: Reckoning; de Twist of Fate-kaart verbetert de ijsweerstand, de Twinned Souls Chakram is een uniek wapen dat de gezondheid en mana van spelers verbetert en de Infernal Helm is een helm die de vuurschade die spelers kunnen uitdelen, verbetert. 

Als spelers ook nog eens de demo van Ma Effect 3 spelen wanneer deze uitkomt, dan spelen ze het N7 Armor en de Omniblade Daggers vrij in Kingdoms of Amalur: Reckoning.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheid om voorwerpen geïnspireerd door het Ma Effect-universum naar Reckoning te brengen en om voorwerpen ontworpen door Todd McFarlane in Ma Effect 3 te hebben”, vertelt Dr. Ray Muzyka, medeoprichter van BioWare. “Dit is een geweldige manier om onze fans te belonen met unieke content dat er niet alleen tof uitziet, maar ook een aantal leuke in-game voordelen heeft.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou