Door de demo te spelen, die op 17 januari verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, spelen spelers het Reckoner Knight Armor en de Chakram Launcher vrij in Mass Effect 3. Daarnaast ontvangen spelers van de demo ook drie voorwerpen in de volledige versie van Kingdoms of Amalur: Reckoning; de Twist of Fate-kaart verbetert de ijsweerstand, de Twinned Souls Chakram is een uniek wapen dat de gezondheid en mana van spelers verbetert en de Infernal Helm is een helm die de vuurschade die spelers kunnen uitdelen, verbetert. 

Als spelers ook nog eens de demo van Mass Effect 3 spelen wanneer deze uitkomt, dan spelen ze het N7 Armor en de Omniblade Daggers vrij in Kingdoms of Amalur: Reckoning.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheid om voorwerpen geïnspireerd door het Mass Effect-universum naar Reckoning te brengen en om voorwerpen ontworpen door Todd McFarlane in Mass Effect 3 te hebben”, vertelt Dr. Ray Muzyka, medeoprichter van BioWare. “Dit is een geweldige manier om onze fans te belonen met unieke content dat er niet alleen tof uitziet, maar ook een aantal leuke in-game voordelen heeft.”