Demo Gran Turismo HD in drie weken klaargestoomd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Een klein artikel van Famitsu onthultdat men helemaal niet van plan is geweest Gran Turismo voor de PS3 tetonen tijdens de E3. Dit heeft Kazunori Yamauchi, de man achter deGT-reeks, in een open brief te kennen gegeven. Hij laat weten dat hijkreeg te horen dat Ken Kutaragi drie weken voor de E3 een bezoek zoubrengen aan de Poyphony Digital kantoren. Yamauchi wist meteen datdit een slecht voorteken was.

Kutaragi's komst kwam inderdaadniet goed uit, want hij kwam Yamauchi zeggen dat GT naar de E3 moestkomen. Gepland of niet gepland.

Yamauchi is dus aan het werkgegaan aan een demo van Gran Turismo HD. Gelukkig hadden ze nog hogeresolutie textures van de auto's in GT4. Deze waren aanwezig in degame om tijdens de zogenaamde Photo Mode de auto's er beter te latenuitzien.

De drie weken hard werken die daarop volgden, hebbengeresulteerd in een demo van GTHD die niet echt goed werd ontvangen.De demo heeft overigens niets te maken met Gran Turismo 5 en diealleen is bedoeld om een visie te geven van hoe het is om GranTurismo in een 1080p resolutie te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou